Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Eradicator™

Gorman-Rupp har igjen gjort en nyvinning på avløpsmarkedet som skal hindre stopp i pumpene på grunn av filler og andre gjenstander.
Dagens bruk av våtservietter og engangsmopper som forsvinner ned i avløpssystemet, stjeler mye av pumpens driftstid og påfører ekstra kostnader for service og vedlikehold.bilde

Eradicator™ systemet har en sliteplate med en kombinasjon av opphøyninger, spor og kniv som river og skjærer fiber slik at det ikke fester seg til pumpehjulet og forårsaker driftstans. Se videoen under hvordan dette fungerer.
I tillegg til den nye sliteplaten så har pumpens inspeksjonsluke blitt enklere å demontere ved hjelp av kun to muttere. Nå behøver man ikke å ta ut hele bakplaten for å inspisere pumpen innvendig. Pumpehjulet kan da også rengjøres, eventuelle fremmedlegemeer fjærnes på en enklere måte. Inspeksjonsluken er fysisk mye lettere og arbeidet utføres også da hurtigere.

For eksisterende anlegg

For eksisterende Super-T pumper kan Eradicator™ leveres som et installasjonssett som gjøre at man raskt og enkelt kan oppgraderes på stedet.

Reservedeler

Vi gjør service og leverer reservedeler til de aller fleste pumpetyper. SPØR OSS!

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Share on Facebook

Logg inn